Senior Voyage – Christian Tour. Oferte seniori la cele mai mici preturi. Programe seniori 2012-2013 | Christian Tour
Senior Voyage e conceptul gratie caruia cetatenii de peste 55 de ani (si nu numai) pot beneficia de programe complete pentru a-si petrece vacantele in perioada sezonului turistic redus, in perioada octombrie – mai.
de la
159,00
EUR
 

Brand destinat seniorilor, dar fara limita de varsta


Desi ofertele Senior Voyage sunt destinate turistilor seniori, adica persoanele peste 55 de ani, programele nu mai au limita de varsta, oferind posibilitatea de a se inscrie orice categorie de varsta. Pretul pe care il au excursiile din acest site este facut special pentru ei, drept urmare, doar ei sunt cei care pot beneficia de el. Insa fiecare senior poate sa ia cu sine un insotitor mai tanar, care va beneficia in acest caz de acelasi pret.
Persoanele care nu au insotitor cu varsta de peste 55 de ani, platesc un supliment. Totusi, acest supliment nu trebuie platit de posesorii cardului Senior Voyage Club.

Pretul, unul dintre punctele forte ale programelor noastre


In viziunea noastra o vacanta reusita nu e un lux. E un lucru de care ar trebui sa se bucure toata lumea cel putin o data pe an. Pornind de la aceasta premisa, am reusit sa construim excursiile Senior Voyage in asa fel incat si pretul sa fie unul dintre aspectele care le recomanda.

Pentru a face acest produs usor accesibil pentru cat mai multa lume, Christian Tour subventioneaza o parte din costurile calatoriei. O alta metoda de a tine costurile sub control sunt parteneriatele cu organismele de turism din tarile de destinatie. O buna parte dintre acestea au acceptat să subventioneze programele noastre, pentru a dinamiza activitatea in sezonul turistic redus. Acest fapt transforma produsul Senior Voyage intr-o prezenta unica pe piata din Europa.

Destinatii atent selectate

Destinatiile propuse de Senior Voyage au un numitor comun: clima lor in sezonul rece este deosebit de placuta, chiar daca media de temperatura nu recomanda plaja ca principala distractie a sejurului.

In sezonul 2014–2015 turistii care vor opta pentru sejururile noastre, vor avea ocazia sa viziteze unele dintre cele mai frumoase tari ale Europei:
Franta, Italia, Spania, Portugalia dar si Israelul. Senior Voyage este insa un brand cu o dezvoltare foarte rapida. De aceea, in fiecare nou sezon, in portofoliul nostru veti gasi noi si noi destinatii.
 
 

Reduceri prin Senior Voyage Club Card

Pentru a castiga loialitatea turistilor, am creat un sistem de reduceri care graviteaza in jurul cardurilor Senior Voyage Club. Modul de obtinere al acestora, precum si regulamentul dupa care ele functioneaza sunt disponibile aici: www.seniorvoyage.eu

Solicita inchiriere

Plecare

Destinatie

Solicita oferta