Plaja Porto Cristo, Mallorca

Vacanță în Spania împreună cu cei mici

Prima pagină » Destinatii de vacanta » Spania » Vacanță în Spania împreună cu cei mici

Te-ai hotărât să mergi într-o vacanță în Spania și vrei să îți și iei copilul cu tine? Excelent. Iată cum poți petrece un sejur distractiv în cea mai COOL destinație din 2017 – Spania!

Plaja Porto Cristo, Mallorca

Plaja Porto Cristo, Mallorca

Tenerife

Tenerife oferă aventuri pe cinste, pentru întreaga familie, așa că sigur nimeni nu se va plictisi. În Jungle Park, zilnic se țin spectacole cu păsări exotice și lei de mare, fiind locul perfect perfect pentru copii și adulți. Distracția poate continua în Loro Parque. Îți garantăm că nu doar prichindeii vor fi încântați de minunații papagali, lei de mare, jaguari, maimuțe, orci, delfini, crocodili și acvariul tunel care adăpostește pești spectaculos colorați și câteva specii interesante de rechini.

Sursa: YouTube, Siam Park

Pentru familiile cu copii, recomandăm stațiunea Costa Adeje, unde toate plajele au primit Steagul Albastru, și există salvamari pe toată perioada verii. Plajele sunt dotate cu sezlonguri, dușuri, toalete și cabine de schimb. Poți face golf, sucufundări, scuba diving, excursii cu barca pentru a admira balenele, te poți relaxa la Aqualand sau în parcuri.

Sursa: YouTube, NoGravity Media

Playa de las Americas este și ea potrivită pentru familii. În timp ce picii construiesc castele de nisip, poți veghea asupra lor, relaxandându-te cu un masaj chiar pe plajă. Bălăciți-vă împreună în apa turcoaz a oceanului Atlantic, limpede precum cristalul. Iar seara nu ratați renumita fiestă din Tenerife. Se va dansa, cânta, mânca și bea, totul sub cerul liber.

Gran Canaria

Posibilitățile de distracție sunt nenumărate: golf, scufundări, surf, pescuit sportiv, ciclism, escaladă, drumeții, parcuri tematice și de distracție pentru toată familia, cu restaurante, terase și cafenele care dau viață orașelor insulei. Cel mai mare aquapark din Insulele Canare este Aquasur, dar nici parcul Holiday World nu e mai prejos.

Sursa: YouTube, Gran Canaria Info

În sudul insulei se află una dintre cele mai populare destinații de agrement, Satul de vacanță”, unde, cu siguranță, vei găsi atracții pe gustul întregii familii: roller coaster, corabia piraților, sky drop pentru adulți, plimbări cu ponei, piscine cu mingi și carusel pentru cei mici. Prinde gustul aventurii pe corabia piraților, unde pe tot parcursul turului, se pot servi gustări și băuturi. Iar apoi nu rata o plimbare cu submarinul galben. Piciul tău va fi foarte încântat.

Ba mai mult, veți avea cu toții o vacanță de neuitat dacă vă opriți și la renumitul Palmitos Park. Specii diferite de animale, vietăți marine, peste 1500 de zburătoare exotice și aproximativ 1000 de soiuri de plante și copaci tropicali îți vor capta atenția.

Sursa: YouTube, Palmitos Park

Mallorca

În Mallorca, relaxarea pe plajă este una dintre cele mai iubite activităţi. Alcudia este preferata familiilor care-și iau prichindeii în vacanță, pentru plajele sale lungi şi a gamei variate de sporturi de apă. Hotelurile pun la dispoziție piscine cu secţiuni pentru copii, saloane de îngheţată şi mini-cluburi cu programe de divertisment. În Palma Nova se poate face un tur cu barcuțe, ce au carena de sticlă, ideală pentru a admira viaţa de sub apă.

Sursa: YouTube, Hidropark Alcudia-Waterpark

Tobogane tematice și decoruri desprinse din poveşti găsești la aquapark-urile de pe insulă: Aqualand în Binissalem, Hidropark în Alcudia şi Aquapark and Western Water Park în Magaluf. În oraşul Portals Nous te aşteaptă Marineland, cu delfini, pinguini şi o corabie de piraţi, iar Palma Aquarium îi distrează pe copii cu o mulţime de peşti viu coloraţi şi rechini. Cum ţi se pare un spectacol cu piraţi şi clovni care se întinde pe aproximativ un kilometru de pasaje întortocheate? Dacă ideea îți surâde, tu și familia ta vă puteți distra căutând drumul prin parcul de distracţii El Laberinto Maze Fun Park.

Sursa: YouTube, Click-mallorca.com

Costa Brava

Staţiunea Costa Brava din nord-estul Cataloniei este una dintre cele mai apreciate regiuni de pe coasta spaniolă a Mării Mediterane. Ți se va părea o locaţie atractivă şi pentru că se află foarte aproape de Barcelona. Astfel vei avea ocazia să te bucuri de un sejur complet între cele două tărâmuri spaniole superbe. În plus, Costa Brava este considerată sigură şi pentru familiile cu copii, care vor găsi aici ape nu foarte adânci şi plaje certificate cu “Steag albastru”.

Sursa: YouTube, Very Nice Travel

În Rosas vei găsi imensul parc acvatic Aqua Brava. Parcul deține 19 topogane – circuit, în apă, de la cele mai aventuroase – Anaconda, Cobra, Crazy, până la cele speciale pentru copii, amplasate într-o atmosferă tropicală, cu palmieri, plante exotice, piscine imense și o minunată lagună a copiilor.

Atracțiile principale din Costa Brava sunt însă satele medievale Pals și Peratallada, pitoreasca localitate „apărată de ziduri” Tossa de Mar și rezervația naturală de la Les Medes – insule la care vei putea ajunge cu o ambarcațiune cu fund de sticlă din L’Estartit.

Oferte de vacanță în Spania
Profită de ofertele Christian Tour și rezervă un sejur într-una din minunatele destinații din SpaniaVezi ofertele AICI.

Autor: Loredana Ciubuc