Artificii in Venetia, Italia

Trăiește prima vacanță de vis din 2017, la Veneția!

Prima pagină » Destinatii de vacanta » Italia » Trăiește prima vacanță de vis din 2017, la Veneția!
Artificii in Venetia, Italia

Artificii in Venetia, Italia

Din miile de locuri în care îți dorim să ajungi măcar o dată în viață, Veneția este un loc de vis. Și cum Revelionul se apropie, iar cei mai mulți dintre noi, ne făurim visuri pentru anul ce vine, lansăm o provocare tuturor visătorilor, dar mai ales, ție, iubitorule de călătorii: Trăiește prima vacanță de vis din 2017, la Veneția!

Alege să-ți petreci Revelionul, explorând cele mai frumoase colțuri ale Veneției, într-un circuit cu adevărat fascinant, în care principalele atracții vor fi: Padova, Veneția, Murano, Burano, Verona, Milano.

Padova, Milano și Verona

Padova, se mândrește cu un centru medieval, universități seculare și tentante locuri de cumpărături. Încarcă-te spiritual vizitând Basilica Sf. Anton, un renumit centru de pelerinaj. Explorează vastele capodopere arhitecturale din Milano – Castelul Sforzesco, Opera Scala, Galeriile Victor Emanuel și Domul cu ale sale vitralii unice, iar apoi relaxează-te într-o sesiune de cumpărături. În bogata și impozanta Verona, poți admira Arenele Romane, Casa Julietei, Piața delle Erbe, Palatul și Mormintele Scaligerilor.

Burano și Murano

Pentru o schimbare de ritm, mergi în croazieră pe insulele Murano și Burano, utilizând vaporașe de transport public (îți recomandăm un abonament pentru 12 ore). Cumpără măști de carnaval executate manual și sticlărie de Murano, iar în Burano poți surprinde în fotografii superbe casele vopsite în culori strălucitoare și canalele în miniatură. De la orice colț de stradă, vei putea cumpăra renumitele dantele de Burano, iar tehnica de lucru o poți urmări la Scuola di Merletti, care include și un muzeu.

Orașul Dogilor sau Veneția

O experiență vizuală unică, orașul construit pe apă și înțesat cu palate, biserici și galerii de artă, comori ce acoperă peste 1000 de ani de istorie a artei, te va cuceri. Pornește pre Piața San Marco, unde se află Campanila, Procurațiile, Palatul Dogilor și Basilica San Marco, cu fantastice mozaicuri de inspirație bizantină și Basilica San Giovani et Paolo, un adevărat Panteon al Veneției. Vizitează palatul Ca’ Rezzonico pentru a observa stilul ostentativ și grandios ce caracteriza viața venețiană din secolul al XVIII-lea.

Stiai că, în noaptea dintre ani, Piața San Marco este învăluită în jocuri de lumini ce creează impresia unei ploi de inimi? Sloganul care atrage mii de petrecăreți este „Veniți și sărutați-vă în Veneția!”.

Așadar, indiferent că vei opta pentru o cină festivă de Revelion sau vei merge în piața centrală pentru a ciocni o cupă de șampanie alături de miile de turiști sosiți aici din toate colțurile lumii, vei spune „Bine ai venit, 2017!” din Veneția.

Circuit Revelion la Venetia – Orasul Dogilor – de la 265 €/persoana. Ai oferta detaliata AICI.

Autor: Loredana Ciubuc