Plaja cu palmieri, Varadero, Cuba

Varadero, urbea din Cuba renumită pentru shopping

Prima pagină » Articole » Varadero, urbea din Cuba renumită pentru shopping
Plaja cu palmieri, Varadero, Cuba

Plaja cu palmieri, Varadero, Cuba

În centrul Mării Caraibelor, acolo unde se află cele mai frumoase plaje sau staţiuni turistice și se fumează cele mai rafinate ţigări de foi, vei descoperi Cuba. Este unul dintre statele care beneficiază de mai multe sute de km pătraţi de platou continental la mai puţin de 10 m adâncime, ideal pentru snorkeling.

Pentru a lua lecții de pentru scuba diving, pescuit la mare adâncime, yachting și alte sporturi nautice trebuie să poposești în orașul Varadero. Vei avea șansa de a înnota chiar în vecinătatea unui delfin, vei putea servi masa pe o insuliță cu nisip foarte fin și nu te vei sătura să admiri peisajele impresionante. Varadero este numit de localnici Playa Azul, însemnând „plaja albastră” în limba spaniolă. Aici vei găsi o parte relativ exclusivă din Cuba, cu o mulțime de hoteluri, plaje superbe și terenuri de golf.

Varadero, Cuba

Varadero, Cuba

Pe lângă plajele aflate lângă ape cristaline, de culoare turcoaz, nu lipsesc atracții naturale precum peșterile și o înșiruire de insule virgine. În plus, poți descoperi câte ceva din cultura și istoria Cubei, dacă poposești în zonele înnvecinate, Cárdenassi Matanzas, Peninsula Zapata şi staţiunea San Miguel de los Baños.

Varadero este una dintre cele mai cunoscute și vizitate zone de shopping din Cuba, magazinele și piețele de aici fiind foarte ofertante. Vânzătorii ambulanți sunt prezenți pe toate plajele. „Căruţurile” lor sunt fabricate dintr-o bicicletă cu multe rafturi şi cârlige pentru a-și expune marfa și în acelasi timp pentru a se deplasa ușor de-a lungul plajei.  Din păcate, în Cuba nu te poți tocmi ca în Republica Dominicană, dar oricine are dreptul să încerce…

Capitoliul, Havana, Cuba

Capitoliul, Havana, Cuba

Nou! Cuba – Varadero – oferte speciale by Christian Tour
Tarife de la 745 €/pers. Detalii AICI.