Lara- Kundu, districtul turistic din Turcia cu plaje minunate

Prima pagină » Articole » Lara- Kundu, districtul turistic din Turcia cu plaje minunate

Se află la aproximativ 12 km de centrul orașului Antalya și are de oferit o mulțime de posibilități de relaxare și distracție.
Districtul Lara este faimos mai ales pentru plaja lui, după cum spun unii cea mai lungă din Turcia. Atracțiilre principale sunt hotelurile luxoase, unele dintre ele tematice, cu restaurante și baruri foarte sofisticate. Nu lipsesc nici parcurile de divertisment, atât pentru oameni mari, cât și pentru părinți unde oricine iubește mișcarea se poate bucura de ciclism, jogging sau sporturi nautice.

Lara – Kundu este o zonă turistica in Turcia pe malul Mării Mediterane, formată din districtul Lara și suburbia Kundu, aparținând Antalyei, această zona fiind situată la aproximativ 12 km spre est față de centrul stațiunii Antalya.

Marea atracție este plaja de nisip Lara, una dintre cele mai mari din Turcia, care beneficiază de facilități turistice pe care de altfel orice plajă trebuie să le aibă. Chezloumg-uri, umbrele de soare, standuri cu gustări și răcoritoare, dușuri și divertisment în mini-barurile amplasate pe plajă. Există foarte multe standuri du gustări care de care mai felurite. Plaja începe de la faleza Antalyei și este presărată cu hoteluri, copii ale unor locuri faimoase din întreaga lume, situate în zona Kundu.

Oferta Lara Kundu- Christian Tour
Hotel Lara Family Club de 5*, de la 641 de euro de persoan[, masa all inclusive, cu plecare din București, transport cu avionul, 7 nopți de cazare, transfer aeroport-hotel, asistență turistică locală. Mai multe detalii pe www.christiantour.ro, tel. 021.270.00.99