Locuri în care timpul pare că s-a oprit: Delta Dunării și Dobrogea

Posted by | Posted in Fără categorie | Posted on

0

Ai crede că timpul a reușit să schimbe lucrurile, locurile și oamenii, că a predispus întregul pământ la aglomerare și modernizare. Sunt însă zone în România unde timpul pare că s-a oprit și nu a schimbat în totalitate oamenii, obiceiurile și frumusețea de odinioară. Dobrogea și Delta Dunării sunt exemplele cele mai bune.

Drumul spre mare trece prin Dobrogea
Plină de istorie și legendă, Dobrogea este cunoscută îndeosebi pentru stațiunile de pe țărmul Mării Negre (Mamaia, Vama Veche, Neptun, etc.), alese nu doar de turiștii români, ci și de cei de peste hotare, pentru petrecerea concediului de vară. Dar Dobrogea nu înseamnă doar mare și nisip, ci este o poartă între Orient și Occident, un amestec de culturi și civilizații, frumuseți naturale sau create de om, dar nu în ultimul rând, un loc de pelerinaj.

8 ponturi pentru a avea o vacanță reușită

Posted by | Posted in Articole, Destinatii | Posted on

0

Scopul principal al unei vacanțe este bineînțeles, eliberarea de stres, relaxarea și reîncărcarea bateriilor pentru a fi eficient în orice activitate ai întreprinde zi de zi.

Navagio beach on Zakynthos island, Greece

Evită să îți iei o singură vacanță pe an.
Dacă ești genul care muncește foarte mult și renunță la vacanțe pentru a se ocupa de alte lucruri (reparații prin casă, rezolvarea unor probleme, etc.) nu vei face altceva decât să pui presiune pe tine, iar singura vacanță pe care ti-o vei lua în scop de recreere se va transforma într-o experiență obositoare, stresantă și de care, probabil, nu îți vei dori să îți reamintești. Încearcă să iei pauză de la activitățile cotidiene de cel puțin 2-3 ori pe an, pentru a te bucura de vacanțe cu adevărat liniștite, relaxante și reenergizante.

Party all day, all night – Tu ce alegi să faci în Barcelona?

Posted by | Posted in Articole, Destinatii, Spania | Posted on

0

Dacă vrei să stai întins la plajă, să admiri munții, să te plimbi printr-un oraș vechi, să ieși în cluburi moderne și baruri, să dai o fugă prin muzee, dar ești și un microbist înflăcărat, nu mai sta pe gânduri și începe cu Barcelona, al doilea oraș ca marime din Spania și capitala regiunii Catalunia.

Oriunde ai merge în Barcelona vei avea mereu ceva interesant de văzut: muzee, centre expoziţionale și galerii de artă, bijuterii ale arhitecturii catalane, piețe care îți răsfață simțurile, parcuri fără egal, plimbări prin cetatea medievală sau orașul modern cu bulevardele sale deschise, clădiri cu forme unice. Grație transportului public foarte bine pus la punct poți ajunge foarte ușor în locurile pe care vrei să le vizitezi.

Ce faci când nu alegi Bulgaria pentru stațiunile cu nisip fierbinte?

Posted by | Posted in Articole, Bulgaria, Destinatii | Posted on

0

Albena, Nisipurile de aur, Sunny Beach îți spun ceva? Dacă nu ai fost încă în niciuna dintre stațiunile bulgărești cu ieșire la Marea Neagră, cu siguranță ai prieteni sau alte cunoștințe care au făcut plajă la bulgari nu doar o dată, ci de mai multe ori. Plajele curate și liniștite, prețurile accesibile și serviciile hoteliere destul de bune, fac din Bulgaria o destinație unde mulți își petrec concediul vara.

Dar ce faci, când nu alegi Bulgaria neapărat pentru stațiunile sale cu nisip fierbinte? Pentru iubitorii de mișcare, cultură sau care pur și simplu vor să cunoască mai bine meleagurile bulgărești, ne-am gândit să prezentăm câteva din lucrurile frumoase care se pot vizita aici, unele incluse chiar în patrimoniul UNESCO, grație valorii cultural-istorice de care se bucură.

Orașul vechi Nessebar

Zile și nopți de poveste pe meleaguri turcești

Posted by | Posted in Articole, Destinatii, Turcia | Posted on

0

Cine nu a auzit de „O mie și una de nopți” și de poveștile Șeherezadei? Îndată ce picioarele-ți vor călca pe meleagurile turcești vei simți parfumul poveștilor.

Există ceva pentru fiecare în minunata Turcie: renumitele bazaruri, unde sigur vei fi cuprins de febra cumpărăturilor, orașe și clădiri pline de istorie, apele numeroaselor mări care udă țărmurile turcești – Neagră, Marmara, Egee și Mediterană, oameni cu tradiții și culturi diverse, forme de relief unice și mâncare pe săturate.

Bodrum, panorama port

Dacă ajungi în Turcia îți recomandăm să navighezi cu o goeletă tradițională sau gülete. Vei surprinde astfel peisajele de coastă ale țărmurilor orașelor și stațiunilor turcești. Navigează spre Bosfor și Insulele Prințesei sau alege tururile egeene, pentru a te opri în Efes, Sardis Pergamon, Aphrodisias și Izmir sau în frumoasele stațiuni Bodrum și Marmaris.

Christian Tour a deschis un nou sediu in Chisinau

Posted by | Posted in Fără categorie | Posted on

0

115E4825-EditIncepand cu data de 16 Decembrie 2014 am deschis in orasul Chisinau cel mai nou sediu Christian Tour!

Am venit in R. Moldova pentru ca suntem siguri de succes. Noi vom oferi pachete turistice pentru orice buzunar, ceea ce inseamna ca orice persoana ce ne va trece pragul isi va gasi la noi vacanta dorita. Christian Tour va oferi cele mai bune pachete turistice pe gustul fiecarui cetatean al R. Moldova.

Agentia este deja pregatita sa primeasca clienti, iar cu ocazia lansarii sunt oferite reduceri foarte mari, de pana la 50% din pretul pachetelor.

Va asteptam la adresa Bd. Constantin Negruzzi 5, of. 2 cu cele mai noi oferte Christian Tour. Agentia este deschisa de luni pana vineri intre orele 10:00-18:00. Pentru rezervari si alte informatii ne gasiti la numarul de telefon 00373 76 000 102 sau adresa de e-mail chisinau@christiantour.ro.

Sicilia iti ofera vacanta perfecta!

Posted by | Posted in Articole | Posted on

0

Sicilia va rămâne în inimile celor care au vizitat-o ca o femeie frumoasă pe care ar dori sa o revadă oricand. Are un farmec aparte, iar locuitorii sunt de-a dreptul infratiti cu românii, care au poposit sa munceasca in aceste tinuturi. Dar sa vorbim de vacante, de turisti si de tot ceea ce e mai frumos in Sicilia.

 

În Pozzalo, portul din sudul Siciliei, turiştii se bucură de o pauză cu bunătățile cofetăriei locale. Urmează oprirea în Nordul insulei aproape de Mesina, pentru a vizita perla Mediteranei, Taormina, cu frumoasele ei străzi, grădini şi vestigii greceşti şi romane. Următoarea oprire este la cel mai mare vulcan al Europei, Etna, turiştii vor poposi la 3000 de metri altitudine.

De ce este Santorini cea mai frumoasa insula din lume

Posted by | Posted in Articole | Posted on

0

Cum ar putea sa nu-ți placă plajele cu nisip negru, unde romantismul este cel mai la îndemană pentru turiștii care îl caută. Aici domină satele pitorești, bisericile cu domurile albastre și mai ales căsuțele de piatră cu uși și ferestre vopsite bleu, invadate de flori de Boungainvillea, Toate acestea sunt doar câteva dintre minunațiile acestei insule.

Pentru cine nu știe, în anul 2010 Santorini a fost poziționat pe locul 7 in topul celor mai romantice insule de pe pamant, care se intrec in frumusete.

Asadar, daca vei ajunge pe insula cu povești și legende nenumărate, te vei simți cea mai frumoasă de pe pământ. Aici ,,raiul” e de culoarea alb-albastru, un simbol al zonei, unde cerul, apa limpede, nisipurile vulcanice unice în lume și răsăritul sau apusul de soare sunt cele mai mari atracții ale turiștilor care vizitează Santorini. Insula este înțesată de multe cupluri de îndrăgostiți sau dimpotrivă, cupluri blazate, care vor să adauge în agenda de călătorii o nouă vacanță perfectă. O destinație pentru oameni de orice gen, care doresc să petreacă timpul liber mult mai frumos decât alții.